Bloggar igen ... typ tankar för dagen ... om sommaren.

I mammas o pappas trädgård är det om inte lera, så fortfarande ett täcke tung tjock snö-is. Inne i texmexvillans kök hamnade jag just i en orensad mapp och hittar bilder tagna i somras då jag vandrat runt i samma villaträdgård, men då i en prunkande sådan... hallonen, röda vinbären, svarta vinbären, krusbären, vindruvorna, persikorna(!) och alla dessa blommor. Och då var detta bara det jag såg i samma stund. I sommar kanske jag fixar jordgubbarna, persiljan, mangolden, äpplena, päronen, körsbären, bigarråerna, plommonen, havtornen ... Svarta vinbären är superfavoriterna, faktiskt det bästa som finns. Vore därför fint om jag trots allt kunde tänka mig ett villaliv i metropolen Habo eller kanske kan man odla en buske vinbär på balkongen?